Паковання як елемент просування та впізнаваності бренду на прикладі бренду одягу Laconi - Дмитрук, Діана; Дмитрук, Д.; Dmytruk, Diana (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
Товар вважається брендом, якщо 75% цільової аудиторії можуть згадати галузь діяльності лише за назвою товару. Важливими елементами, які допомагають побудувати бренд та його впізнаваність є айдентика та паковання. Для онлайн-бізнесів важливими функціями паковання є транспортувальна та естетична. Саме за цими критеріями ми і розробили паковання для продукції бренду одягу Laconi.

A product is considered as a brand if 75% of the target audience can remember the industry by the name of the product alone. Identity and packaging are important elements that help build a brand and its recognition. For online businesses, the important functions of packaging are transportation and aesthetics. It was based on these criteria that we developed packaging for Laconi clothing brand products.
Дмитрук Д. Паковання як елемент просування та впізнаваності бренду на прикладі бренду одягу Laconi / Діана Дмитрук // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 39-41.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; паковання; брендинг; маркетинг; просування; відбудова від конкурентів; впізнаваність; packaging; branding; marketing; promotion; stand out from competitors; recognition