Латинська мова : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» - Іванова, Н. Г. (Харків : Контраст, 2024)
Практикум з латинської мови призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія». Видання складається з двох частин. У першій частині наведено 25 тематичних розділів тестових вправ, кожен з яких містить 25 позицій та розкриває те чи інше лексико-граматичне явище у латинській мові, у другій частині розташовуються повні розгорнуті відповіді на співвідносні тестові завдання.
Латинська мова : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» / уклад. Н. Г. Іванова; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Харків : Контраст, 2024. – 168 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27429
Keywords: латинська мова; історія розвитку латинської мови; практикум з латинської мови