Основи психосоматики та психогенетики - Татьянчиков, Андрій Олександрович; Татьянчиков, А. О.; Татьянчиков, Андрей Александрович; Tatianchykov, Andrii O. (Одеса : Фенікс, 2020)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Основи психосоматики та психогенетики» розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, питань до самоконтролю, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Основи психосоматики та психогенетики» допоможе студентам орієнтуватися в питаннях психосоматики та психогенетики, діагностувати психосоматичні розлади, надавати рекомендації щодо їх подолання та профілактики; пояснювати природу генетичних психічних розладів, застосовувати психогенетичні методи дослідження. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «психологія».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Основы психосоматики и психогенетики» разработаны в соответствии с учебным планом и состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, вопросов к самоконтролю, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Основы психосоматики и психогенетики» поможет студентам ориентироваться в вопросах психосоматики и психогенетики, диагностировать психосоматические расстройства, давать рекомендации по их преодолению и профилактике; объяснять природу генетических психических расстройств, применять психогенетические методы исследования. Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальности «психология».

Educational and methodical recommendations for the course "Fundamentals of Psychosomatics and Psychogenetics" are developed in accordance with the curriculum and consist of the curriculum of the course, methodical recommendations for practical classes, questions for self-control, tasks for independent work, list of recommended reading. Studying the discipline "Fundamentals of Psychosomatics and Psychogenetics" will help students navigate the issues of psychosomatics and psychogenetics, diagnose psychosomatic disorders, provide recommendations for their overcoming and prevention; explain the nature of genetic mental disorders, apply psychogenetic research methods. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy" who study in the specialty "Psychology".
Татьянчиков А. О. Основи психосоматики та психогенетики: навчально-методичні рекомендації (в допомогу до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня магістра факультету психології, політології та соціології) / А. О. Татьянчиков ; кафедра психології НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2020. – 36 с.