Особливості відшкодування майнової та немайнової (моральної) шкоди в авторському праві - Кетрарь, А. А.; Ketrar, A. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті досліджено поняття майнової та немайнової шкоди в авторському праві, визначено особливості її відшкодування. Охарактеризовано поняття реальних збитків, упущеної вигоди у сфері авторського права. Розглянуто питання визначення розміру грошового відшкодування моральної шкоди.
Кетрарь А. А. Особливості відшкодування майнової та немайнової (моральної) шкоди в авторському праві / А. А. Кетрарь // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 205-212.
Keywords: відшкодування майнової шкоди; реальні збитки; упущена вигода; відшкодування немайнової (моральної) шкоди; возмещение имущественного вреда; реальные убытки; упущенная выгода; возмещение неимущественного (морального) вреда; compensation for material damages; special damages; lost profits; compensation for non-pecuniary (moral) damages