Інновації та науково-педагогічні дослідження в сфері вищої освіти : методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з навчальної дисципліни «Педагогіка вищої школи» - Татарнікова, Анжелика Анатоліївна; Цокур, Ольга Степанівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024)
Методичні рекомендації спрямовані на вдосконалення способів управління й оцінювання якості самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з навчальної дисципліни «Педагогіка вищої школи» шляхом здійснення належного інструктивно-методичного супроводу їхньої підготовки до семінарських занять, зокрема конкретизації способів навчально-пізнавальної та самостійно-дослідницької діяльності під час виконання індивідуальних завдань та засвоєння змісту означеної навчальної дисципліни.
Татарнікова А. А. Інновації та науково-педагогічні дослідження в сфері вищої освіти : метод. реком. з організації самост. роботи здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти з навчальної дисципліни «Педагогіка вищої школи» / А. А. Татарнікова, О. С. Цокур. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2024. - 54 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29234
Keywords: сутність інновацій; інноваційні процеси у сфері вищої освіти України та зарубіжних країн; формування інноваційного світогляду; науково-дослідницька культура; дослідницький простір; методологічні засади наукознавства; науково-педагогічні дослідження; сучасні способи пошуку інформації