Розділ 6. Право власності релігійних організацій - Кривенко Юлія; Кривенко Ю. В.; Кривенко Юлія Василівна; Kryvenko Julia V. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Розкрито природу релігійних організацій як суб'єктів права власності. Досліджено об'єкти права власності релігійних організацій. Проаналізовано особливості набуття і здійснення права власності релігійними організаціями та проблем, пов'язаних із цими процесами.
Кривенко Ю. Розділ 6. Право власності релігійних організацій / Юлія Кривенко // Актуальні проблеми регулювання майнових і немайнових відносин в умовах гібридної війни через призму людиноцентричної цивілістики : колективна монографія / за заг. ред. професорів: Є. Харитонова, О. Харитонової, І. Давидової, О. Сафончик. - Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. - C. 222-256. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29649
Keywords: право власності; приватна власність; релігійні організації; суб'єкти цивільного права; суб'єкти права власності; об'єкти права власності; об'єкти цивільного права; майно; річ; реституція; гібридна війна; hybrid war; restitution; thing; property; objects of civil law; objects of property rights; subjects of property rights; subjects of civil law; religious organizations; private property; ownership