Захисник як суб'єкт доказування у змагальному кримінальному процесі - Смирнов, Є. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджено окремі особливості участі захисника в доказуванні в кримінальному провадженні. Зроблено висновок про те, що такі відомості набувають значення доказів (судових доказів) лише після їх безпосереднього дослідження в суді першої інстанції. З'ясовується їх значення під час досудового розслідування.
Смирнов Є. В. Захисник як суб'єкт доказування у змагальному кримінальному процесі / Є. В. Смирнов // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 198-201.
Keywords: доказування; захисник; відомості про факти; збирання доказів; змагальність