Кримінологія - Федчун, Наталія Олександрівна; Федчун, Наталья Александровна; Fedchun, Nataliia O. (Одеса, 2020)
В навчально-методичному посібнику висвітлено основні проблеми кримінологічного знання на сучасному етапі розвитку науки кримінологія. Подані феноменологія та етіологія злочинності, вчення про осіб, які вчинили злочини, причини та механізм злочинної поведінки, вчення про протидію злочинності та окремим злочинам, а також кримінологічна характеристика та протидія основним видам злочинності, які становлять найбільшу загрозу для суспільства на сучасному етапі його розвитку. У посібнику наводяться методики підготовки до занять, перелік навчальних тем та питань для підготовки до іспитів. Зібрано перелік нормативно-правових документів у сфері протидії злочинності, спеціальної літератури та Інтернет-ресурсів з кримінологічних питань. Розраховано для студентів юридичних ЗВО.
навчально-методичний посібник
Федчун Н. О. Кримінологія : навчально-методичний посібник [Електронний ресурс] / Н. О. Федчун. - Одеса, 2020. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.12337
Keywords: кримінологія; феноменологія злочинності; етіологія злочинності; протидія злочинності; навчально-методичний посібник; криминология; феноменология преступности; этиология преступности; противодействие преступности; учебно-методическое пособие; criminology; phenomenology of criminality; ethiology of criminality; combating criminality; manual