Посередництво у сфері зайнятості населення - Римар, Богдан Анатолійович; Римар, Богдан Анатольевич; Rymar, Bogdan A. (My University, 2015)
Стаття присвячена дослідженню умов, що визначають порядок працевлаштування громадян України за допомогою приватних агентств зайнятості, аналізу чинної нормативноправової бази з точки зору її відповідності міжнародному законодавству та вивченню позитивного досвіду інших країн у цій сфері.

Статья посвящена исследованию условий, определяющих порядок трудоустройства граждан Украины с по мощью частных агентств занятости, анализу действующей нормативно-правовой базы с точки зрения ее соответствия международному законодательству и изучению позитивного опыта других стран в этой сфере.

The article investigates the conditions that govern the employment of citizens of Ukraine with the help of private employment agencies, analysis of the existing legal framework from the point of view of its conformity with interna tional law and the study of the positive experience of other countries in this field.
Римар Б. А. Посередництво у сфері зайнятості населення / Б. А. Римар // Часопис цивілістики. – 2015. – Вип. 18. – С. 109-113.
Keywords: працевлаштування; правове регулювання; приватні агентства зайнятості; міжнародне законодавство; співпраця; трудоустройство; правовое регулирование; частные агентства занятости; международное законодательство; сотрудничество; employment; legal regulation; private employment agencies; international law; cooperation