Захист професійних прав адвоката - Гончарук, Т. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті розглядаються проблемні питання захисту професійних прав адвокатів. Розкривається співвідношення норм національного законодавства з міжнародним. Зазначаються гарантії професійної діяльності адвокатів, які містяться в міжнародно-правових актах.
Гончарук Т. В. Захист професійних прав адвоката / Т. В. Гончарук // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 119-122.
Keywords: міжнародно-правовий захист прав адвокатів; гарантії професійної діяльності адвокатів; практика Європейського суду з прав людини; норми міжнародного права