Преюдиція та її прояви в теорії кримінальної законотворчості - Дмитрук, М. M. (Одеса, 2016)
У статті проаналізовано поняття преюдиція та її прояви в теорії кримінальної законотворчості. Розглядаються прояви преюдиції, які не були охоплені попередніми дослідженням. Також характеризується місце кожного виду преюдиції у системі правового регулювання.
Дмитрук М. М. Преюдиція та її прояви в теорії кримінальної законотворчості / М. М. Дмитрук // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 25-30.
Keywords: кримінальне право; кримінальне провадження; правове регулювання; види преюдиції; преюдиція