Завдання, зміст і обсяг правозахисної діяльності прокуратури України - Косюта, М. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проаналізовано завдання, зміст і обсяг правозахисної діяльності прокуратури України. З'ясовано, що такі категорії, як завдання, зміст і обсяг мають дуже тісний взаємозв'язок, обумовлюють одне одного під час практичної діяльності органів прокуратури України.
Косюта М. В. Завдання, зміст і обсяг правозахисної діяльності прокуратури України / М. В. Косюта // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.207-209.
Keywords: завдання прокуратури; зміст і обсяг діяльності прокуратури; прокуратура України; правоохоронні і правозахисні інституції