Щодо введення в правовий обіг національного митного законодавства поняття "митні формальності" - Прокопенко, В. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті досліджується правова природа та зміст поняття "митні формальності", що містяться в міжнародно-правових актах (митних конвенціях, двосторонніх міждержавних , міжурядових угодах України з іншими державами в галузі митної справи) і Митному кодексі України.
Прокопенко В. В. Щодо введення в правовий обіг національного митного законодавства поняття "митні формальності" / В. В. Прокопенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.143-144.
Keywords: митне право; митне законодавство; митні формальності; митні процедури; митне законодавство; митне оформлення; митний контроль