Людина, суспільство, держава: проблеми пошуку балансу інтересів в еру цифрових технологій : матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції (17 червня 2025 року, м. Миколаїв) - (:unkn) unknown (Миколаїв : Іліон, 2025)
До збірника матеріалів конференції увійшли тези доповідей, які стали предметом обговорення на пленарних і секційних засіданнях V Всеукраїнської науково-практичної конференції, яка проводилася 17 червня 2025 року у Миколаївському навчально-науковому інституті права Національного університету «Одеська юридична академія». Навіть тезисне викладення змісту доповідей переконує в актуальності наукового дослідження проблем пошуку балансу інтересів людини, суспільства, держави в умовах цифровізації різних сторін суспільного життя. Матеріали конференції можуть бути цікавими не тільки фахівцям з відповідних напрямків юриспруденції, але мають всі підстави для використання як практикуючими юристами в процесі здійснення правового регулювання суспільних відносин, так і студентами юридичних навчальних закладів для поглиблення фахових знань, а також всіма тими, хто не байдужий до проблем розвитку сучасного права.
Людина, суспільство, держава: проблеми пошуку балансу інтересів в еру цифрових технологій : матеріали V Всеукр. наук.-практич. конф. (17 черв. 2025 р., м. Миколаїв) / за ред. проф. О. Козаченка, доц. О. Мусиченко, Л. Чорнозуб, Н. Сугацької. — Миколаїв : Іліон, 2025. — 464 с. — Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29961 ; https://doi.org/10.32837/11300.29961
Keywords: людина; суспільство; держава; суспільне життя; цифровізація; публічне; та приватне право; сучасна правосвідомість; сфера теоретичної та прикладної юриспруденції; реалізація норм права; кримінальне провадження; кримінальний процес; цивільне право; історія; філософія