Особиста безпека працівників правоохоронних органів : практикум до семінарських/практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальність "Правоохоронна діяльність" - Стукало С. Г.; Факас І. Б.; Біленець Д. А.; Возняковська К. А. (Чернівці : Чернівецький інститут "Одеська юридична академія" ; НУ "ОЮА", 2026)
У даному практикумі подано плани семінарських/практичних занять з дисципліни «Особиста безпека працівників правоохоронних органів», перелік рекомендованих нормативно-правових актів і літератури, тестові завдання та практичні кейси. Запропоновані завдання охоплюють питання забезпечення особистої безпеки працівників правоохоронних органів, види загроз у службовій діяльності та алгоритми дій у небезпечних ситуаціях, спрямовані на закріплення знань і формування професійних умінь. Для студентів та викладацького складу Чернівецького інституту «Одеська юридична академія».
Стукало С. Г., Факас І. Б., Возняковська К. А., Біленець Д. А. Особиста безпека працівників правоохоронних органів : практикум до семінарських/практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальність "Правоохоронна діяльність". Чернівці, 2026. 57 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32626
Keywords: працівники правоохоронних органів; особиста безпека; професійна діяльність; law enforcement officers; personal safety; professional activity