Правові основи інституалізації соціальної політики : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» - Ярова, Л. В.; Прохоренко, Є. Я. (Одеса, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти спеціальності 054 «Соціологія» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Правові основи інституалізації соціальної політики». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Ярова Л. В., Прохоренко Є. Я. Правові основи інституалізації соціальної політики : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» / Л. В. Ярова, Є. Я. Прохоренко ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2024. – 35 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27395
Keywords: соціальна політика; державна соціальна політика; типологізація соціальних держав; соціальний захист; соціальна політика України; людський капітал; політика соціального партнерства