Щодо визначення форми заповіту в умовах COVID-19 - Пунга, Яна Олександрівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Проаналізовано, що пандемія коронавірусу ставить перед сучасною державою чимало викликів, а саме серед них й забезпечення для хворої на коронавірус особи права здійснення особистого розпорядження на випадок смерті. Автор вважає прогресивним досвід зарубіжних країн щодо нормативного закріплення можливості укладення заповіту за допомогою електронних засобів зв'язку.
Пунга Я. О. Щодо визначення форми заповіту в умовах COVID-19 / Я. О. Пунга // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 193-196.
Keywords: пандемія COVID-19; заповіт; правове регулювання; форми заповіту