Удосконалення адміністративно-правового статусу суб’єкта організації дорожнього руху - Сараев, Е. И.; Saraev, E. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено визначенню таких понять, як суб’єкт організації дорожнього руху та адміністративно-правовий статус вказаного суб’єкта. На підставі проведеного дослідження надаються пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства з окреслених питань.
Сараєв Є. І. Удосконалення адміністративно-правового статусу суб’єкта організації дорожнього руху / Є. І. Сараєв // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 85-91.
Keywords: суб’єкт; адміністративно-правовий статус; компетенція; повноваження; організація дорожнього руху; субъект; административно-правовой статус; компетенция; полномочия; организация дорожного движения; subject; administrative and legal status; competence; powers; traffic organization