Жанрові особливості огляду телесеріалів (на матеріалі англомовних онлайн-медіа) - Борисович, О. В.; Борисович, Оксана Вікторівна; Borysovych, О. V. (Одеса, 2017)
У статті проведено аналіз оглядів телевізійних серіалів (TV recaps) в онлайн-медіа. Описані жанрові характеристики цього типу тексту у змістовому та структурному аспектах. Розглядається історія виникнення і становлення жанру та його роль у сучасних Інтернет-ЗМІ. У результаті дослідження визначено жанротворчі ознаки оглядів телевізійних серіалів.

The article provides an overview of the TV recap as a genre of online media and examines its structural components and commu- nicative functions. The paper focuses on the origin of the genre, its development in recent years and the role it plays in modern TV culture. The main genre characteristics of the TV recap have Ьeen analyzed.
Борисович, О. В. Жанрові особливості огляду телесеріалів (на матеріалі англомовних онлайн-медіа) / О. В. Борисович // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.1. – С. 35-38.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; жанр; онлайн-медіа; огляд; оцінка; діалогічність; genre; online media; recap; critical review; dialoguing