Поняття та механізм реалізації права особи на захист та правову допомогу - Олькіна, Олена Володимирівна; Олькина, Елена Владимировна; Ol'kina, Elena (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article is d e v o t e d to the p r o b l e m of legal p r o t e c t i o n of p e o p l e in U k r a i n e . It also analyses the c a t e g o r i e s « p r o t e c t e d r i g h t s » and « l e g a l p r o t e c t i o n » , w h i c h s h o u l d b e clearly d i s t i n g u i s h e d . T h e article also c o n s i d e r s the m e c h a n i s m of p r o t e c t i o n and legal ssistance of i n d i v i d u a l s .
Олькіна О. В. Поняття та механізм реалізації права особи на захист та правову допомогу / О. В. Олькіна // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 242-248.
Keywords: захист прав; правовий захист; правова допомога; защита прав; правовая защита; правовая помощь; protection; legal protection; legal assistance