Сучасний стан та перспективи розвитку української правової науки - (:unkn) unknown (Чернівці, 2025)
Збірник містить тези доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку української правової науки», яка відбулася 17 травня 2025 року в Чернівецькому навчально-науковому юридичному інституті Національного університету «Одеська юридична академія».
Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Чернівці, 17 травня 2025 р.) / відп. ред. К. А.Возняковська, Ю. В.Цуркан-Сайфуліна, Т. А. Латковська
Сучасний стан та перспективи розвитку української правової науки: Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Чернівці, 17 травня 2025 р.) [Електронний ресурс] / відп. ред. К. А. Возняковська, Ю. В. Цуркан-Сайфуліна, Т. А. Латковська. - Чернівці, 2025. - 206 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30118 ; https://doi.org/10.32837/11300.30118
Keywords: право України; правова наука; українське законодавство; юридична освіта; міжнародне право; цифрове право; права людини; law of Ukraine; legal science; Ukrainian legislation; legal education; international law; digital law; human rights