Статистичне моделювання та програмування : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти зі спеціальності 112 «Статистика» - Соловська, Ірина Миколаївна; Григор’єва, Тетяна Ігорівна (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації з дисципліни «Статистичне моделювання та програмування» розроблено відповідно до навчального плану зі спеціальності 112 «Статистика», вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і виконання завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів Міжнародного гуманітарного університету, які навчаються зі спеціальності 112 «Статистика», галузь знань - 11 Математика та статистика.
Соловська І. М. Статистичне моделювання та програмування : метод. реком. для самості. роботи здобувачів, які навчаються за другим (магістерським) рівнем вищої освіти зі спец. 112 «Статистика» [Електронне видання] / І. М. Соловська,Т. І. Григор’єва ; Кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. – Одеса, 2024. – 15 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28369
Keywords: методи аналізу рядів розподілу; методи експертних оцінок; методи прогнозування на базі сплайн та вейвлет-екстраполяції; ARMA-процес