Часові межі існування правових норм - Оборотов, Ігор Гариславович; Оборотов, Игорь Гариславович; Oborotov, Igor G. (My University, 2011)
У статті стверджується, що час існування правової норми не є тотожним часу її життя і охоплює більш тривалий відрізок часу. Аналізується час існування нормативно-правового акта і стверджується, що в ньому слід виділяти кілька етапів, основним з яких є життя нормативно-правового акта.

В статье утверждается, что время существования правовой нормы не тождественно времени ее жизни и охватывает более длительный отрезок времени. Анализируется время существования нормативно-правового акта и утверждается, что в нем следует выделять несколько этапов, основным из которых является жизнь нормативно-правового акта.
Оборотов І. Г. Часові межі існування правових норм [Електронний ресурс] / І. Г. Оборотов // Форум права. - 2011. - № 2. - С. 655-659. - Режим доступу : http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-2/11oigipn.pdf.
Keywords: правова норма; нормативно-правовий акт; життя нормативно-правового акту; дія нормативно-правового акту; скасування нормативно-правового акту; правовая норма; нормативно-правовой акт; действие нормативно-правового акта; отмена нормативно-правового акта; жизнь нормативно-правового акта; legal norm; legal act; action legal act; life of legal act; abolition of legal act