Щодо актуальності дослідження системи джерел цивільного права України (огляд літератури та постановка проблеми) - Дрішлюк, А. І.; Дришлюк, А. И.; Drishlyuk, A. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Наукова стаття присвячена визначенню актуальності дослідження системи джерел цивільного права України. Проведено аналіз наукового спадку та здобутків сучасної цивілістики, зроблено висновок про необхідність розробки науково обґрунтованої концепції розвитку та реформування системи джерел цивільного права України, яка з врахуванням сучасного праворозуміння дозво- лить перейти до наступного рівня розвитку регулювання приватноправових відносин в Україні.
Дрішлюк А. І. Щодо актуальності дослідження системи джерел цивільного права України (огляд літератури та постановка проблеми) / А. І. Дрішлюк // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 361-367.
Keywords: право; джерело права; джерело цивільного права; приватноправові відносини; источник права; источник гражданского права; частноправовые отношения; law; source of law; source of civil law; private — legal relations