Чи настає кримінальна відповідальність за демонстрацію порнографічних предметів ? - Максимович, Р. Л. (Одеса, 2016)
В статті розглянуто актуальні проблеми кримінальної відповідальності за примушування до участі у створенні творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру.
Максимович Р. Л. Чи настає кримінальна відповідальність за демонстрацію порнографічних предметів ? / Р. Л. Максимович // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 125-128.
Keywords: кримінальна відповідальність; порнографічні предмети; демонстрація порнографічних предметів; суспільна мораль; Кримінальний кодекс України