Адвокатура та адвокатська діяльність : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти першого рівня за спеціальністю 081 «Право» Національного університету «Одеська юридична академія - Бакаянова, Нана Мезенівна; Бакаянова, Н. М.; Bakaianova, Nana M. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Адвокатура та адвокатська діяльність» підготовлено для здобувачів вищої освіти факультету адвокатури та антикорупційної діяльності Національного університету «Одеська юридична академія» з метою засвоєння ними знань про адвокатуру та адвокатську діяльність в Україні. Методичні вказівки містять: перелік тем, які розглядаються під час навчання; завдання, які студенти вирішують під час практичної роботи в процесі навчання; посилання на законодавство та на рекомендовану наукову літературу. Призначені для здобувачів першого рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право».
Бакаянова Н. М. Адвокатура та адвокатська діяльність : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти першого рівня за спеціальністю 081 «Право» Національного університету «Одеська юридична академія [Електронне видання] / Н. М. Бакаянова, – Одеса : Фенікс, 2023. – 71 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24657
Keywords: Національна асоціація адвокатів України; органи адвокатського самоврядування; правовий статус адвоката; адвокатська діяльність; адвокат; етичні вимоги до діяльності адвоката; регіональні органи адвокатського самоврядування; адвокатура України; National Association of Lawyers of Ukraine; self-governing bodies of lawyers; legal status of a lawyer; advocacy; lawyer; ethical requirements for the activity of a lawyer; regional bodies of bar self-government