Професійна деформація адвокатів: сутність та вплив на розвиток сучасної адвокатури - Щур, І. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті професійна деформація адвоката розглядається як процес виникнення у нього певних особистісних змін, що впливають на професійну діяльність, висвітлено сутність та вплив на розвиток сучасної адвокатури.
Щур І. О. Професійна деформація адвокатів: сутність та вплив на розвиток сучасної адвокатури / І. О. Щур // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 228-231.
Keywords: адвокат; деформація; професія; творчість; фактори; форми