Ситуація кооперативної взаємодії: комунікативний та текстовий аспекти (на матеріалі англомовного мас-медійного дискурсу) - Лютянська, Н. І.; Лютянская, Н. И.; Lyutyanska, N. I. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статтірозглядається ситуація кооперації}! двох аспектах (комунікативному та текстовому) на матеріалі англомовного мас-медійного дискурсу. Визначаються основні особливості цієї ситуації, її учасники, умови виникнення та результати. Крім того, встановлюються особливості її текстової реалізації.
Лютянська Н. І. /Ситуація кооперативної взаємодії: комунікативний та текстовий аспекти (на матеріалі англомовного мас-медійного дискурсу) / Н. І. Лютянська / Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 159-162.
Keywords: комунікативна ситуація; кооперація; комунікативний аспект; текстовий аспект ситуації; коммуникативная ситуация; кооперация; коммуникативный аспект; текстовый аспект ситуации; communicative situation; cooperation; communicative aspect; textual aspect of situation