Маркетинг : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Кібік, Ольга Миколаївна; Котлубай, Вячеслав Олексійович; Белоус, Катерина; Калмикова, Наталя Юріївна (Одеса : НУ "ОЮА", 2025)
Практикум призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вивчають дисципліну «Маркетинг». Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Маркетинг». У практикумі представлено завдання, кейси, тести, питання для обговорення, питання для самоперевірки, теми доповідей, питання до заліку, питання до екзамену, а також список рекомендованої літератури.
Маркетинг : практ. для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищої освіти [Електронне видання] / О. Кібік та ін. ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». - Одеса : НУ "ОЮА", 2025. - 137 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29829
Keywords: Сутність маркетингу та його сучасна концепція; маркетинговий менеджмент; інформаційна система маркетингу; вивчення потреб і поведінки споживачів; товарна політика; цінова політика