Мондіалізм як теорія глобального розвитку: політологічна характеристика - Данилович, К. Ю. (Київ, 2019)
В статті виявлено відмінність між мондіалізмом і глобалізмом. Показано, що мондіалізм є рухом за об'єднання світу і встановлення всесвітнього уряду, природним чином виражається в цілеспрямованому руйнуванні суверенітету і незалежності національних держав.
Данилович К. Ю. Мондіалізм як теорія глобального розвитку: політологічна характеристика / К. Ю. Данилович // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 70-77.
Keywords: мондіалізм; глобалізм; постглобалізм; глобалізація; світовий порядок; міжнародна система