Розробка алгоритму тестування на проникнення ІС з використанням міжнародних рекомендацій : кваліфікаційна (бакалаврська) робота 125 «Кібербезпека» - Іващук, Даніель Юрійович (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Кваліфікаційна робота на тему “Розробка алгоритму тестування на проникнення ІС з використанням міжнародних рекомендацій” на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 125 Кібербезпека, освітньою програмою: Кібербезпека, містить 20 рисунків, 1 таблицю, 3 додатки, 21 літературне джерело за переліком посилань. Робота виконана на 56 сторінках загального тексту і 35 сторінках основного тексту. Метою роботи є розробка алгоритму тестування на проникнення з метою підвищення загального рівню безпеки інформації в ІС. Під час роботи розроблено алгоритм тестування на проникнення для операційних систем Windows, програмне забезпечення для відключення модулів безпеки Windows. Проведено тестування розробленого алгоритму, та програмного забезпечення. Практична значність полягає у використанні розробленого алгоритму для виявленні слабких місць у мережевій інфраструктурі для усунення вразливостей. The qualification work on the topic "Development of an Algorithm for Penetration Testing of Information Systems Using International Recommendations" for obtaining the first (bachelor's) level of higher education in the specialty 125 Cybersecurity, educational program: Cybersecurity, contains 20 figures, 1 table, 3 appendices, and 21 literary sources according to the list of references. The work is completed on 56 pages of total text and 35 pages of main text. The purpose of the work is to develop a penetration testing algorithm to enhance the overall level of information security in information systems. During the work, a penetration testing algorithm for Windows operating systems was developed, along with software for disabling Windows security modules. The developed algorithm and software were tested. The practical significance lies in the use of the developed algorithm to identify weaknesses in the network infrastructure and to eliminate vulnerabilities.
Іващук Д. Ю. Розробка алгоритму тестування на проникнення ІС з використанням міжнародних рекомендацій : кваліфікаційна (бакалаврська) робота 125 «Кібербезпека». – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 56 с.
Keywords: PENTEST; ETERNALBLUE; ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА; WINDOWS; CYBERSECURITY; INFORMATION SECURITY