Вирішення територіальних спорів Міжнародним судом ООН - Лук'яніхіна, Христина Олексіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Розкривається роль Міжнародного Суду ООН у вирішенні міжнародних територіальних спорів. Автор на основі аналізу обраних справ Міжнародного Суду виділяє аргументи, яким суд надає перевагу при розгляді територіальних спорів.
Лук’яніхіна Х. О. Вирішення територіальних спорів Міжнародним судом ООН / Х. О. Лук’яніхіна // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 260-262.
Keywords: Міжнародний Суд ООН; міжнародні територіальні спори; міжнародні договори; ефективний контроль