Засади ведення воєнних дій - Кульбабська, Ірина Василівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Автор проаналізував дану тематику і зазначив, що принципи міжнародного гуманітарного права діють ефективно у більшості випадків, що є вагомим фактором у наш час, коли у світі ведеться безліч збройних кнфліктів, які потребують засобів їх мирного врегулювання.
Кульбабська І. В. Засади ведення воєнних дій / І. В. Кульбабська // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 194-197.
Keywords: воєнні дії; міжнародне гуманітарне право; збройні конфлікти; Міжнародний Суд ООН