Роль суду в доказуванні у кримінальному процесі (за проектом КПК) - Лукашкіна, Т. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті досліджуються загальні особливості змісту доказової судової діяльності у кримінальному провадженні України. Аналізуються повноваження суду під час здійснення судом доказування-пізнання на різних стадіях кримінального процесу й на різних етапах об'єктивної сторони кримінального процесуального доказування, особливості реалізації судом доказування-обгрунтування та керівництва процесом доказування.
Лукашкіна Т. В. Роль суду в доказуванні у кримінальному процесі (за проектом КПК) / Т. В. Лукашкіна // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.401-403.
Keywords: кримінальне процесуальне доказування; доказова судова діяльність; доказування-пізнання; доказування-обгрунтування