Актуальні питання участі адвоката у господарському процесі - Дереворіз, О. Б. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті розглянуто особливості участі адвоката у господарському процесі. Розглянуто його значення щодо захисту інтересів людини і громадянина, повноцінної реалізації їхніх прав та обов'язків. Зазначені причини неактивної участі адвоката в господарських справах. Проаналізовано положення українського законодавства, що надають адвокату право на здійснення подібного представництва і визначено проблемні питання щодо його врегулювання.
Дереворіз О. Б. Актуальні питання участі адвоката у господарському процесі / О. Б. Дереворіз // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.366-368.
Keywords: адвокат; представник; господарський суд; правова допомога; законодавство України; господарський процес