Міжнародна діяльність Національного університету "Одеська юридична академія" у 2012/2013 навчальному році - Туляков, Вячеслав Олексійович; Туляков, Вячеслав Алексеевич; Tulyakov, Vjacheslav O. (My University, 2013)
З моменту створення Національний університет «Одеська юридична академія» бере активну участь у різних видах міжнародної освітньої діяльності. Підкреслюється, що створені в НУ «ОЮА» спеціальні мовні курси та правові школи надають студентам і викладачам унікальні можливості для входження до світового освітнього простору.

С момента создания Национальный университет «Одесская юридическая академия» принимает активное участие в различных видах международной образовательной деятельности. Подчеркивается, что созданные в НУ «ОЮА» специальные языковые курсы и правовые школы предоставляют студентам и преподавателям уникальные возможности для вхождения в мировое образовательное пространство.

Since its creation National University "Odessa Law Academy" is involved in different kinds of international relations. It is stressed that special language programs and legal schools provided by NU "OLA" give our students and professors unique opportunities to be involved in the world educational process.
Туляков В. О. Міжнародна діяльність Національного університету "Одеська юридична академія" у 2012/2013 навчальному році / В. О. Туляков // Митна справа. - 2013. - № 4. - С. 118-122.
Keywords: міжнародні відносини; мовні програми; правові школи; Одеська юридична академія; інтеграція; нова освітня парадигма; международные отношения; языковые программы; правовые школы; Одесская юридическая академия; интеграция; новая образовательная парадигма; international relations; language programs; legal schools; Odessa Law Academy; integration; new educational paradigm