Развлекательный теледикурс в матрице дискурсов русского языка - Панченко, С.А.; Панченко, Сергій Аркадійович; Panchenko, S. A. (Одеса, 2015)
У статті розглянуто особливий вид сучасного дискурсу —розважальний дискурс, представлений на телебаченні. Проаналізовано існуючі підходи до дефінування поняття дискурсу та його типології. Визначено місце розважального теледискурсуу вказаній типології.

The article deals with a special type of contemporary discourse — entertaining discourse, presented on TV. The existing approaches to the discourse notion definition and its typology. The place of entertaining discourse in the given typology is defined.
Панченко С. А. Развлекательный теледикурс в матрице дискурсов русского языка / С. А. Панченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 6. – Т.2. – С. 63-65.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; дискурс; класифікація; інституційний дискурс; розважальний дискурс; теледискурс; discourse; classification; institutional discourse; entertaining discourse; TV discourse