Лінгвістична експертиза медіатексту: критерії фахової аргументації - Шевченко, Л. І.; Шевченко, Лариса Іванівна; Shevchenko, L. I. (ВД "Гельветика", 2017)
Статтю присвячено актуальній проблемі визначення сутності, об’єктності та функцій лінгвістичної експертизи медійного тексту. Розглянуто ситуацію у сучасній Україні, де усвідомлюється суспільна потреба в лінгвістах-експертах та формуються мовознавчі критерії аргументації у фаховому аналізі медіатексту.

The article is devoted to the problem of defining the essence, objectivity and functions of media text linguistic expertise. The situation in modern Ukraine, which formed the public need for linguists-experts and formed linguistic criteria argument in a special analysis of the media, is analyzed.
Шевченко, Л. І. Лінгвістична експертиза медіатексту: критерії фахової аргументації / Л. І. Шевченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 237-239
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; медійна експертиза; медійний текст; лінгвіст-експерт; судова комунікація; теоретичні й організаційні основи лінгвістичної експертизи; media expertise; mass media text; linguist-expert; judicial communication; theoretical and organizational basics of linguistic expertise