Етичні та моральні засади адвокатської діяльності - Курочкіна, А. Є. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті здійснено аналіз морально-етичних засад адвокатської діяльності, їх сутності та значення у професійній діяльності адвоката. Зазначено, що адвокат за будь-яких обставин повинен зберігати честь і гідність, оскільки вони є важливими складниками його ділової репутації.
Курочкіна А. Є. Етичні та моральні засади адвокатської діяльності / А. Є. Курочкіна // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 376-378.
Keywords: адвокатська діяльність; моральні засади; адвокат; адвокатська етика; етика