Деякі питання формування судової практики в аспекті забезпечення самостійності судів - Потапенко, В. І. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена дослідженню питань формування судової практики в аспекті забезпечення самостійності судів. Акцентовано увагу на останніх змінах у процесуальному законодавстві щодо обраної теми дослідження.
Потапенко В. І. Деякі питання формування судової практики в аспекті забезпечення самостійності судів / В. І. Потапенко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.205-207.
Keywords: практика; судова практика; формування судової практики; механізми; Верховний Суд України