Визначення вартості послуг у судовій експертизі - Голова, Інна; Holova,Inna; Мензул, Оксана; Menzul, Oksana (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах розглянуто проблему визначення вартості послуг при проведенні судових експертиз. Проаналізовано чинну нормативно–правову базу оцінки вартості як в Україні так і на прикладі Міжнародних та Європейських стандартів оцінки. The paper addresses the issue of determining the cost of services provided in the course of forensic examinations. The current regulatory framework governing valuation in Ukraine is analysed and compared with the relevant International and European Valuation Standards.
Determining the cost of services in forensic expertise
Голова І. Визначення вартості послуг у судовій експертизі. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 237-239. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33549
Keywords: послуга; товар; методи оцінки; калькуляція витрат; ціноутворення.; service; goods; valuation methods; cost calculation; pricing