Концепти «мова», «слово» в буденній свідомості українців - Пахомова, О. А.; Пахомова, Олена Анатоліївна; Pakhomova, Elena (ВД "Гельветика", 2017)
У статті на матеріалі текстів українських прислів'їв і приказок досліджуються особливості інтерпретації лінгвокультурних концептів «мова», «слово» в буденній свідомості українського народу, здійснюється спроба змоделювати їх сприйняття.

Based on the text of proverbs and proverbials the interpretation pecularities of lingoucultural concepts «language», «word» in the ordinary consiousness of Ukrainians are being studied in this article and the attempt to simulate their perception is being made.
Пахомова, О. А. Концепти «мова», «слово» в буденній свідомості українців / О. А. Пахомова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 167-171.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; концепт; паремія; мова; слово; concept; paroemia; language; word