Обласний збір дитячого екологічного парламенту : матеріали круглого столу, м. Одеса, 5 листопада 2015 року - (:unkn) unknown (Одеса : НУ «Одеська юридична академія», Наукова бібіліотека НУ «ОЮА», 2015)
Дитячий Екологічний Парламент – недержавна, неприбуткова спілка дітей, які є представниками від дитячих громадських екологічних організацій.Мета сесії Парламенту – консолідація зусиль дитячих громадських і державних екологічних організацій на реалізацію міжнародних, національних та локальних екологічних програм, спрямованих на збереження, підтримку і відтворення природи, здійснення інформаційної підтримки та виконання координаційної ролі в роботі всіх дитячих громадських екологічних об’єднань. Основним завданням діяльності ДЕПу є зібрання однодумців для навчання та обміну досвідом з природоохоронної та екологічної роботи. В рамках ДЕП були проведені тренінги – навчання. До участі у роботі сесії були запрошені представники дитячих громадських і державних екологічних організації, що займаються екологічними програмами, які спрямовані на збереження , підтримку і відтворення природи. Формат роботи сесії – презентація природоохоронної роботи клубів, дитячих громадських, державних екологічних організацій. Для більш ефективного висвітлення результатів роботи проілюстровані фото -, відео матеріалами, малюнками, картами, плакатами тощо. Матеріали подано в авторській редакції.
Обласний збір дитячого екологічного парламенту : матер. кругл. столу. (м. Одеса, 5 листоп., 2015 р) ; НУ «Одеська юридична академія», Наукова бібіліотека НУ «ОЮА». – Одеса, 2015 – 225 с.
Keywords: Дитячий Екологічний Парламент; Екоактивісти; Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання; правове забезпечення благополуччя тварин та захисту їх від жорстокого поводження; екологічні проекти; природоохоронна робота