Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Телекомунікаційні системи та мережі» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Телекомунікаційні системи та мережі» Педяш Володимир Віталійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Телекомунікаційні системи та мережі» Педяш Володимир Віталійович. 3. Телекомунікаційні  системи  та  мережі  наступного  покоління :  конспект лекцій. Модуль 5.2 4. ТКС та М Змістовий модуль 1 Принципи побудови телекомунікаційних систем та мереж. 5. ТКС та М Змістовий модуль 2 Волоконно оптичні багатохвильові системи. 6. ТКС та М Змістовий модуль 3 Радіорелейні та супутникові системи. 7. ТКС та М Змістовий модуль 4 Системи передавання мереж доступу.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Телекомунікаційні системи та мережі» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32546