Оперативно-розшукова компаративістика : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять (для здобувачів вищої освіти ступеня магістр спеціальності D8 «Право» / 081 «Право») - Албул, Сергій Володимирович; Цехан, Дмитро Миколайович (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025)
Видання містить методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з навчальної дисципліни «Оперативно-розшукова компаративістика» для здобувачів вищої освіти ступеня магістр спеціальності D8 «Право» / 081 «Право». Надано тематичний план навчальної дисципліни, розкрито форми та методи роботи на практичних заняттях, перелік питань для підсумкового контролю та список рекомендованих джерел.
Албул С. В. Оперативно-розшукова компаративістика : метод. реком. для підготовки до практич. занять (для здобувачів вищої освіти ступеня магістр спец. D8 «Право» / 081 «Право») [Електронний ресурс] / Уклад.: С. В. Албул, Д. М. Цехан. – Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025. – 56 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31155
Keywords: теоретичні положення нормативно-правових актів у сфері оперативно- розшукової діяльності України та країн Європейського Союзу; організаційні аспекти проведення оперативно-розшукових заходів; питань порівняльного правознавства в галузі оперативно-розшукової діяльності