Лінгвокультурний аспект кітчу в художньому дискурсі українського постмодерну - Мартакова, А. В.; Мартакова, Анна Валеріївна; Martakova, Anna (ВД "Гельветика", 2017)
У статті здійснено спробу окреслити лінгвокультурне осмислення поняття «кітч» у художньому українському постмодерному дискурсі та визначити його ключові ознаки.

The paper has made an attempt to outline the linguocultural understanding of the concept of “kitsch” in postmodern Ukrainian literary discourse and identify its key features.
Лінгвокультурний аспект кітчу в художньому дискурсі українського постмодерну
Мартакова, А. В. Лінгвокультурний аспект кітчу в художньому дискурсі українського постмодерну / А. В. Мартакова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Cпецвип. – С. 135-137.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; кітч; постмодерн; лінгвокультурний; kitsch; postmodern; linguocultural