Peculiarities of Tax Residency of Individuals in Modern Conditions - Латковська, Тамара Анатоліївна; Латковська, Т. А.; Латковская, Тамара Анатольевна; Latkovska, Tamara A.; Бондаренко, Ірина Миколаївна; Бондаренко, І. М.; Бондаренко, Ирина Николаевна; Bondarenko, Irina M.; Бурдін, Михайло Юрійович; Бурдін, М. Ю.; Бурдин, Михаил Юрьевич; Burdin, Mykhailo Yu.; et al. (ASERS Publishing, 2019)
The article is devoted to the study of tax residency of an individual in the context of globalization and modern conditions of international cooperation.

Стаття присвячена дослідженню податкового резидентства фізичної особи в умовах глобалізації та сучасних умовах міжнародного співробітництва.
Bondarenko I. M. Peculiarities of Tax Residency of Individuals in Modern Conditions / Bondarenko I. M., Burdin M. Y., Kaganovska T. Y., Latkovska T. A., et al. // Journal of Advanced Research in Law and Economics. – Vol. 10 (8). - ASERS Publishing, 2019. - Р. 2277-2281.
Keywords: individual; tax resident; criteria; фізична особа; податковий резидент; критерії; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE