Щодо врахування російської загрози та єврейських перспектив у правовому забезпеченні транзитної політики України - Подцерковний, О. П.; Подцерковный, О. П.; Podtserkovnyy, O. P. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті досліджено сучасний економічний стан транзитних перевезень з огляду на фактор російської агресії, що призвів до блокування перевезень вантажів, ембарго та ризиків транзитного сполучення через східні кордони України. Наголошено на необхідності перероблення національних правових актів, що визначають транзитну політику, у напрямі найбільш повного врахування європейських інтеграційних перспектив.
Подцерковний О. П. Щодо врахування російської загрози та єврейських перспектив у правовому забезпеченні транзитної політики України / О. П. Подцерковний // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 25-34.
Keywords: транзитна політика України; правове забезпечення; російська агресія; економічна блокада; ризики транзитного сполучення; європейська інтеграція; транзитная политика Украины; правовое обеспечение; российская агрессия; экономическая блокада; риски транзитного сообщения; европейская интеграция; transit policy of Ukraine; legal support; Russian aggression; economic blockade; risks of transit traffic; European integration