Іт-відносини та волонтерський рух в Україні - Кривенко, Юлія Василівна (Одеса, 2017)
В статті визначені питання впливу ІТ відносин на поширення та розвиток волонтерського руху в Україні. Розвиток ІТ відносин дозволяє створювати нові технологічні рішення та інструменти, які спрощують наше життя: яку виконанні простих завдань будь-то сплата онлайн-послуг, чи збору коштів, так і у проведенні надзвичайно складних дій.
Кривенко Ю. В. Іт-відносини та волонтерський рух в Україні / Ю. В. Кривенко // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 56-59.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; волонтерський рух; волонтерська діяльність; волонтер; волонтерська допомога; волонтерські послуги; ІТ -відносини; volunteer movement; volunteer activity; volunteer; volunteer help; volunteerservices; IT relations