Латинські темпоральні ад’єктиви: ознаки та функціонування - Панчишин, Н. З.; Панчишин, Наталія Зіновіївна; Panchyshyn, N. Z. (Одеса, 2016)
Стаття присвячена аналізу ад’єктивів із часовою семантикою на матеріалі латинської мови. У роботі аналізуються різні визначення прикметника як самостійної частини мови та його поділ за характером ознаки. Подається класифікація часових прикметників на лексико-семантичні групи.

The present article deals with adjectives of the temporal semantics in Latin. The different definitions of the adjective as an independent part of speech and its arrangement by the nature of the features are analyzed in this article. Their classification to lexical-semantic groups is given.
Панчишин Н. З. Латинські темпоральні ад’єктиви: ознаки та функціонування / Н. З. Панчишин // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 138-142.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; час; часові прикметники; ознака; функція; лексико-семантична група; time; time adjectives; feature; function; lexical-semantic group